Tuleviku töökohtade programm

MIDA PÕNEVAT PROGRAMM SISALDAB

Programmi tegevused kestavad 2018. a aprillist kuni 2019. aasta lõpuni ja need on järgmised:

  •          Õppereisid “Ilu, sõna, puit ja robotid” – üheskoos avastame Eesti mööbli ja puidu ettevõtete uusi suundi ja tuleviku trende: kultuuri tundmine, interneti kampaaniad, robotid, sensorid. (kord kvartalis)
  •          Õppereis “Norra tippude võtmine” – sõidame Norra, et näha, kuidas Norra ettevõtted on kokku pannud tänase päeva, tuleviku töökohad ja uudse ringmajanduse. (august 2018)
  •          Aktiivõpe „Mina pean Norra (ja ümbermaailma)reisile saama” - saad näpunäiteid ja töötava plaani, kuidas teenida Norra või ümbermaailma reisiks vajalik raha. (2018. a kevadsuvel)
  •          Katsepäev „Võimaluste avastamine“, kus saad teada:
-          Kuidas näha enda jaoks edu, ettevõtluse ja karjääri võimalusi, kui ühetegi head varianti ei paista?
-          Milliseid võimalusi avavad sulle internet, robotid, sensorid, virtuaal- ja liitreaalsus, pilgu- ja emotsioonijälgimine mööbli ja puidu ettevõtetes?
-          Kuidas uusi ideid võimalikult odavalt ja kiiresti testida ning kes ja kuidas appi kutsuda, et seda kõike ellu viia? (2018. a ja 2019.a. märts-juuni)
  •         Nädalavahetus „Sisukas äriplaan 48 tunniga“ – sul on uue toote või teenuse idee. Aitame sul hinnata, kui hea idee sul on ja kui suurt tulu su toode või teenus sulle tuua võiks. Kogenud ettevõtjad annavad sulle nõu ja tuge, et su idee edukalt ellu viia.


Kui soovid programmis osaleda või selle kohta rohkemat infot, siis võta kohe ühendust Merlega!

Merle Tsirk
tel 5301 0475